131.rész
Marcia megjelenik a Contreras birtokon, és közli, hogy férjhez ment Agustin Arismendihez. Mariela, a gyógytornász, folyamatosan azzal biztatja Laurát, hogy egyszer még a saját lábán fog tudni járni. Chema felajánlja Miguelnek, hogy segít kifosztani Zoraidát. Agustin Fernandóval üzen Valeriának, hogy találkozni szeretne vele, de a lány elutasítja a meghívást.


132.rész
Miguel mindenáron rá akarja venni Zoraidát, hogy házasodjanak össze, ám amikor a házassági szerződésről hall, elmegy a kedve az egésztől. Marcia szövetségest keres Belindában. Nem szeretné, ha újdonsült férje fülébe jutna csapodár előélete. Mercedes pénzt ajánl Franciscónak, hogy megszakítsa az üzleti viszonyt Valeriával.


133.rész
Valeria hiába próbálja elmondani Agustinnak, miféle nőszemély Marcia, apja azt hiszi, hogy mindenki túloz. Jorge elmondja Nanának, hogy titokban újra összejött Marciával. Mercedes meglátogatja Valeriát, és követeli, hogy tartsa magát távol Franciscotól. Valeria kitessékeli a házból.


134.rész
Zoraidának kedvére való, hogy Beto udvarol Danielának. Agustin szeretné, ha Marcia és Valeria félretennék gyűlölködésüket, és a kedvéért meptóbálnának összebarátkozni. Ezt persze, mindkét fél mereven elutasítja. Francisco rettentő dühös lesz, amikor tudomást szerez Mercedes Valeriánál tett látogatásáról, és követeli, hogy hagyja el a házát.


135.rész
Alejandro határtalanul boldog, mivel Andres hosszas kérlelés után elhatározta, hogy odaköltözik hozzá. Laura szeretne megismerkedni Valeriával, de Valeriának nemigen tetszik az ötlet. Fernando folyamatosan ostromolja Valeriát, aki bármennyire is tiltakozik, szemmel láthatóan kedveli a szenvedélyes férfit. Lorna közli don Chemaval, hogy gyermeket vár tőle.


136.rész
Valeria nagyon aggódik a Francisco feleségével való találkozás miatt, ám amikor Laura megérkezik, belátja, hogy Gabrielának igaza volt, és Laura valóban nagyon jó és kedves ember. Francisco meglepődik, amikor megtudja, hogy Laura Valeriával találkozik. Marcia megbízza Miguelt, hogy béreljen Jorgénak egy lakást. Zoraida beleegyezik abba, hogy Miguel felesége legyen.


137.rész
Laura nagyon kedveli Valeriát, úgy érzi, akár barátnők is lehetnének, ám Franciscónak nem igazán tetszik az ötlet. Agustin szeretné elérni, hogy Marcia és Valeria békében elviseljék egymást, de erre egyre kevesebb esélyt lát. Hiába figyelmeztetik arra, hogy Marcia gonosz, számító, és pénzéhes, Agustin túlzásnak tartja a vádakat.


138.rész
Marcia megfenyegeti Nanát, hogy amennyiben bárkinek is elárulja, hogy újra viszonya van Jorgéval, annak épp Jorge látja majd kárát. Mercedes folyamatosan áskálódik Valeria ellen. Mindenáron el akarja távolítani őt Francisco közeléből. Agustin egyáltalán nem örül annak, hogy unokája meleg. Andrest elszomorítja a nagyapja reakciója.


139.rész
Laura és Mercedes felkeresik Valeriát, hogy Mercedes bocsánatot kérjen korábbi viselkedéséért. Mercedes csakhamar a tárgyra tér. Azt kéri, hogy megvásárolhassa Valeria részét a cégből. Daniela és Alejandro ki nem állhatják Miguelt, de hiába próbálják lebeszélni anyjukat arról, hogy feleségül menjen hozzá. Valeria végül enged Fernandónak, de utána furdalja a lelkiismeret.140.rész
Belinda közli Lornával, hogy muszáj elvetetnie a gyereket. Fernando nem hajlandó segíteni, de végül talál egy asszonyt, aki elvállalja az abortuszt. Raul egyre inkább érdeklődik Patricia iránt, ami a lányt nagyon meglepi. Amikor Beto egy pillanatra magára hagyja Danielát Mercedesszel, nagyanyja azonnal megbántja a lányt. Beto felháborodik az idős hölgy viselkedésén.


141.rész
Belindának nagyon rosszul esik, hogy Beto nagyanyja azt hiszi, ki akarja használni az unokáját. Chema mindenáron újra részesedést akar szerezni a borászatból. Felkeresi Agustint, és megfenyegeti, hogy amennyiben nem segít neki, számíthat a bosszújára. Valeria nagy nehezen mégis elfogadja apja meghívását, de a látogatás botrányos véget ér.


142.rész
Fernandónak elege van abból, hogy Valeria úgy viselkedik, mintha ő lenne a férfi a kapcsolatukban. Kijelenti, hogy nem fogja keresni, ezúttal megvárja, hogy Valeria jelentkezzen. Mauro bejelenti Gabrielának, hogy a városba költözik Lornával. Válaszul arra, hogy Chema megverette Ismaelt, Valeria is felfogad néhány verőegényt, hogy bánjanak el az apjával.


143.rész
Laura közli Franciscoval, hogy az apai örökségét szívesen befektetné a cégbe, hogy így segítsen férje anyagi gondjain. Mauro lefotózza az út szélén enyelgő Marciát és Miguelt. Chema rettentő dühös, amiért Belinda nem maradt Lornával, és a lány megszökött, még mielőtt elvégezték volna rajta az abortuszt.


144.rész
Belinda teljesen kétségbe esik, amikor megtudja, hogy Cecilia valójában az anyja. Hallani sem akar róla, az asszony hiába is magyarázza neki, hogy Don Chema azt hazudta neki, hogy a lánya halva született. Mauro megzsarolja Miguelt az út szélén róla és Marciáról készült fotókkal.145.rész
Amado atya felhatalmazást kapott a gyónási titok megszegésére, így végre elmehet a rendőrségre, hogy vallomást tegyen Marcia korábbi tetteiről, és mindarról, amit ezek után tervez. A rendőrök váratlanul betoppannak az Arismendi birtokra, és bilincsben viszik el Marciát. Agustin még ekkor is azt hiszi, felesége ártatlan.

146.rész
Valeriát nagyon bántja, hogy apja a történtek ellenére is inkább Marciának hisz, mint neki. Francisco felajánlja Zoraidának, hogy Laura kivásárolja a részüket a közös vállalkozásból. Marcia mindent tagad, Amado atya vádait pedig igen nehéz bizonyítani. Marciát egyelőre hazaengedik, Francisco pedig azt fontolgatja, hogy a családjával elköltöznek a birtokról.


147.rész
Valeria dühöng, amiért Marciát egyelőre szabadon engedték és attól retteg, hogy ezúttal sem hoz kielégítő eredményt a nyomozás. Belindát tüdőgyulladással kórházba szállítják és Chema láthatóan aggódik az állapta miatt. Zoraida, Andres és Alejandro úgy döntenek, eladják Laurának az üzletrészüket. Valeria bevallja a fiának, hogy, noha Fernandót rendkívül vonzónak találja, még mindig Franciscót szereti.

148.rész
Patricia megkeseredett mióta egy balesetben meghalt a családja és Raul hiába is próbálja kirángatni depressziójából. Marcia ideges lesz kissé, amikor megtudja, hogy hazugságvizsgálatnak vetik alá, de sikerül becsapnia a gépet. Zoraida és Miguel a házasságukra készülnek. Fernando szeretné, ha Valeriával elutaznának, hogy a lányt kicsit kizökkentse a problémák sokaságából.


149.rész
Chema felkeresi Marciát és bogarat ültet a fülébe azzal, hogy azt állítja, nagy bajba kerülhet, amennyiben a rendőrség rájön, hogy a kocsiját megjavíttatta Lulu meggyilkolása után. Jorge nem hallgat Valeriára, hajlandó mindenkit megtagani, ha szíve hölgyével lehet. Fernando közli Franciscóval, hogy többé nem akarja Valeria közelében látni.


150.rész
Javier azt tanácsolja Franciscónak, hogy döntse el, melyik nővel akar maradni. A férfi bármennyire szerelmes is Valeriába, képtelen elhagyni Laurát. Mercedes ismét azért könyörög lányának, hogy vegye rá Franciscót, hogy engedje visszeköltözni, de a férfi hajthatatlan. Az orvös közli Chemával, hogy Belinda AIDS-es.

151.rész
Valeria megdöbben, amikor megismerkedik Ceciliával. Belinda pedig hallani sem akar az anyjáról. Marcia örül, hogy a poligráfos vizsgálat jól sikerült, így Agustint teljesen meggyőzte az ártatlanságáról. Nana nagyon szenved Jorge letartóztatása miatt. Andres szomorú, amiért nagyapja nem tudja elfogadni a másságát.


152.rész
Valeria elállja Marcia útját a kocsijával, és kiszáll, hogy beolvasson neki. Marcia saját fejét beveri a kocsiba, míg fel nem szakad a bőr, hogy azt mondhassa, Valeria megverte. Ismerve Valeria temperamentumát, senki sem hiszi el, hogy nem ő bántalmazta apja feleségét. Fernando kérésére azonban Marcia visszavonja a feljelentést, és Valeriát kiengedik a fogdából. Mercedes látja, hogy már nem költözhet vissza a birtokra, ezért úgy dönt, visszautazik Houstonba.


153.rész
Chema tombol a dühtől, amikor megtudja, hogy Zoraida és Andres eladták az üzletrészüket Laurának, így többé nem lehet társtulajdonosa a cégnek. Marcia találkozik Nanával, és megkísérli Valeria ellen fordítani. Bebeszéli neki, hogy Valeria adhatta fel Jorgét, ezért tartóztatták le. Chema utasítja Miguelt, hogy leckéztesse meg Lornát. Mivel Chema megfenyegette Franciscót, a férfi feljelentést tesz a rendőrségen.


154.rész
Miután Marcia felveti, hogy elhagyja, Agustin úgy dönt, megváltoztatja a végrendeletét, és mindent Marciára hagy. Az összevert és megerőszakolt Lornát a földeken találják meg a parasztok. A lány nem hajlandó kórházba menni, nehogy kitoloncolják, ezért Amado atya egy ismerős orvost hív hozzá. Valeria beleegyezik abba, hogy Fernando elvigye a Bahamákra nyaralni.


155.rész
Marcia bosszút forral Valeria ellen, és Miguelt szeretné bevonni a terveibe. Valeria megvalósítja egyik álmát, végre megnyitja az ingyenes iskolát a parasztok gyerekeinek. Laura hosszas gyógytorna után végre képes mankóval járni. Danielánál megindul a szülés, Zoraida sietve beviszi őt a kórházba. Valeria nagyon örül Vivi látogatásának, és amikor dona Elvirát is meglátja, már tudja, hogy ezúttal Chema számára nincs menekvés.


156.rész
Agustin meglátogatja Fernandót, és elmondja, mennyire bántja, hogy Valeria nem hajlandó békét kötni Marciával. A rendőrség letartóztatja Chemát, aki nem tudja, mire vélni a dolgot, ám amikor meglátja Elvirát Valeria társaságában a rendőrségen, már tudja, hogy ezúttal el fogják ítélni. Belinda hiába fordul Chema ügyvédjéhez, Eliashoz, mert a férfi tudja, hogy nem segíthet. Azonnal menekülni kezd, hiszen a törvénytelenségekben ő is benne volt.


157.rész
Vivi felkeresi Franciscót, és arra kéri, fontolja meg, nem akar-e visszatérni Valeriához, hiszen mindenki számára világos, hogy szeretik egymást. Mauro elhatározza, hogy Mexikóba utazik Lornával, és ott feleségül veszi, hogy könnyebben kapjon majd letelepedési engedélyt. Marcia sajnálja a Chemával történteket, és segíteni szeretne rajta.

158.rész
Valeria közli Nanával, hogy Jorge öngyilkos lett a klininkán, ahová beutalták, és meghalt. Marciát megviseli a hír, mert őszintén szerette a fiút. Miguel azt tanácsolja Marciának, kombinálja férje vágyfokozó tablettáját valamivel, így halála természetesnek tűnik majd. Patricia képtelen megszeretni saját kisfiát, ezért elhatározza, hogy Nanáék gondjaira bízza.

159.rész
Chemát a fogdából átszállítják egy börtönbe. Tudja, hogy az ítélete súlyos lesz, ezért a szökést fontolgatja. Valeria azt kéri Belindától, hogy pár napon belül hagyja el a birtokot. Francisco egyre inkább úgy véli, jobb, ha visszaköltözik a városba, mert akkor könnyebben elfelejthetné Valeriát. Nana szeretné, ha kiadnák Jorge könyvét. Valeria megígéri, hogy segít neki kiadót találni.160.rész
Agustin váratlanul meghal, Valeria pedig biztosra veszi, hogy Marcia ölte meg. Noha a boncolás során nem találnak idegenkezűségre utaló nyomot, Marcia is tudja, hogy Valeria nem adja fel egykönnyen. Francisco felkeresi Valeriát, és nem tudnak ellenállni a kísértésnek. Valeria bevallja Fernandónak, hogy megcsalta őt Franciscóval. A férfi a Contreras birtokra hajt, és összeverekszik vetélytársával.


161.rész
Beto rettentő dühös, nem hajlandó elfogadni, hogy apja vissza akar térni Valeriához, és elhagyja Laurát. Valeriának meggyőződése, hogy Marcia megölte Agustint, a temetőben is csaknem ráront a terhes Marciára. Amikor az ügyvéd felolvassa Don Agustin végrendeletét, Marcia elképed, Agustin ugyanis neki csak életjáradékot biztosított, minden vagyonát születendő gyermekére hagyta.


162.rész
Laura, miután meglátogatta Valeriát, közli Franciscócal, hogy lemond róla, és nem áll a boldogságuk útjába. Zoraida felháborodik, amikor rájön, hogy Miguel együtt van Marciával. Betonak meggyőződése, hogy anyja azért kapott szívrohamot, mert Francisco el akarta hagyni. A kórházba siető Valeriával sem bánik kesztyűs kézzel.

164.rész
Francisco úgy dönt, elköltözik a birtokról, és átengedi azt Laurának. Beto inkább dona Zoraida házában lakna, hogy ne kelljen elviselnie Mercedest. A végrendeletben Agustin kikötötte, hogy amennyiben Marcia gyerekéről kiderül, hogy nem az övé, vagy netalán meghal, Marcia nem kap egy vasat se, ezért, miután elveszíti a babát, póthasat hord, hogy ne tűnjön fel senkinek.


165.rész
Mauro úgy dönt, Mexikóba utazik, hogy összeházasodhasson Lornával. Beto szeretné a saját nevére venni Daniela gyerekét. Chema mindenáron meg akar szökni a börtönből, de Belindára nem számíthat, mert a lány újból drogozik és az összes pénzét ellopták, miközben kábultan feküdt. Belinda Marciától kér segítséget, de ő nem hajlandó befogadni.

166.rész
Franciscónak rosszul esik, hogy Valeriát Fernando társaságában találja a medencénél, de Valeriától megtudja, hogy a férfi érdeklődik Vivi iránt. Dona Zoraida arra biztatja lányát, hogy tegyen végre Beto kedvére. Javier kórházba szállítja Gabrielát, akinél megindul a szülés. Mauro végre megtalálja a boldogságot Lorna oldalán. Dona Elvira arra biztatja Vikit, hogy fogadja el Fernando közeledését.


167.rész
Valeria és Francisco az esküvőt tervezgetik. Beto azt tervezi, hogy a szálloda bárjában fog dolgozni, hogy bebizonyítsa, felelős ember lett belőle. Mercedes képtelen lenyelni, hogy Valeria megütötte. Laura bele sem mer gondolni, miket mondhatott anyja Valeriának. A börtönkórház orvosa ugyanaz a férfi, aki annak idején elcserélte Andrest. Chema ismét számít a segítségére, hogy megszökhessen.


168.rész
Dona Zoraida úgy véli, meg kell vigasztalnia Fernandót Valeriával való szakítása után, ezért felkeresi a rendelőjében, hogy elcsábítsa. Cecilia felkeresi Valeriát, hogy segítsen kifizetni Belinda kezeltetését. Valeria gondolkodás nélkül igent mond, de nem akarja, hogy Belinda tudjon róla. Mivel kiderül, hogy a könnyűvérű Belinda AIDS-es, sokaknak van félnivalójuk.


169.rész
Zoraida és Laura aggódnak, hogy fiaikat esetleg megfertőzte Belinda. Daniela is ideges, mert Betónak hosszú ideig viszonya volt a lánnyal. Francisco kijelenti, hogy amennyiben Valeria befogadja a házába Belindát, ő elköltözik. Mindenki örül, amikor a fiúk AIDS-tesztje negatívnak bizonyul. Fernando azt fontolgatja, hogy Vivi után megy Spanyolországba.170.rész
Két búvár egy csontvázat talál a tenger fenekén. A rendőrség nyomozni kezd a környéken korábban eltűnt nők után. Belinda meglátogatja Chemát, és elmondja neki, hogy már rájött, ő a gonosz és Valeria az, aki jó, majd örökre elbúcsúzik tőle. Beto és Daniela összeházasodnak. Chema a börtön orvosával és egy őrrel szövetkezve, koporsóba rejtőzve akar megszökni a börtönből.

 171.rész
Mauro szeretne mindenkitől bocsánatot kérni, mielőtt visszatér Mexikóba. A nyomozók rájönnek, hogy olyan személyt kell keresniük, akinek az eltünését nem jelentették. Amado atya egykori vallomása alapján jut eszükbe Paula, Marcia testvére. Miguel segít elszállítani don Chema koporsóját, de amint felnyitja a fedelét, don Chema szitává lövi. Chema temetésén Valeria felveti, hogy fel kéne nyitni a koporsót a bizonyosság kedvéért, de lebeszélik róla.

172.rész (befejező)
Valeria Marciára támad, és miután meggyőződött arról, hogy álpocakja van, és nem is terhes, meg akarja verni. Ám Marcia orvul leüti, majd megkötözi az eszméletlen Valeriát. Hajót bérel, hogy ugyanott vesse a tengerbe, ahol korábban Paulát. A kikötőben azonban feltünik valakinek, hogy egy eszméletlen nőt cipelnek a fedélzetre, és értesítik a rendőrséget.Valeriának súlyos sérülései ellenére sikerül kioldoznia magát és Marciára támad.Az elszabadúlt motorcsónakban a két nő élethalál harcot kezd.Marcia egy váratlan ütés következtében megszédül és ebben az éber állapotban,  magatehetettleneűl kénytelen végignézni saját halálát.A sorozat befejeztével nem maradnak el hőseink boldog pillanatai sem.

THE END

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A történet melyik cselekménye a legérdekesebb?
Valeria és Francisco szerelme
Marcia cselszövései
Chema nagypapi kegyetlenségei
Belinda és Roberto szerelme
Mauro érzelmi zsarolása Alexel és Daniela