MÁSODIK ESÉLY TARTALOM

 


1.rész
Valeria San Roman, a gazdag birtokos lánya esküvőjére készül Miguellel. Apja, don Chema, örül, hogy végre megszabadul lányától, akivel mindig is rossz volt a kapcsolata. Valeria azzal vádolja apját, hogy ellopta anyjától a földjét, majd megölte. Chema kedvence Belinda, aki bármit el tud érni apjánál, és gyűlöli nővérét, Valeriát, mert folyton anyáskodik felette. Az esküvő előtt Valeria véletlenül kihallgatja apja és vőlegénye beszélgetését, melyből kiderül, hogy Chema fizetett Miguelnek, hogy feleségül vegye a lányát.

2.rész
Valeria az oltár előtt mond nemet Miguelnek, és a hüledező vendégsereg előtt leleplezi apja és Miguel összeesküvését. Francisco, a szomszéd földbirtokos fia dühöng, amiért apja, Gustavo, beleesett Marcia hálójába, és haragszik Paulára, Marcia húgára, aki egyébként a barátnője, amiért eltitkolta előle, hogy az apja és Marcia összeházasodtak. Marcia túlságosan szórja a pénzt, Gustavónak komoly anyagi gondjai támadtak. Miguel békülni próbál Valeriával, de a lány hallani sem akar róla.

3.rész
Gerardo terrorizálja húgát, Lulut, és anyjukat. Lulu azt fontolgatja, hogy elköltözik otthonról. Valeria azt követeli apjától, hogy hagyja el a házat, de Chema azzal fenyegetőzik, hogy magával viszi Belindát. Don Chema eljátssza, hogy szívrohamot kap, még az orvost is megvesztegeti, hogy ráijesszen a családra, de Valeria átlát rajta. Gustavo arra kéri Marciát, kissé fogja vissza a költekezést. Gustavo kihallgatja Marcia és Paula beszélgetését, rájön, hogy feleségét csak a pénze érdekelte, és öngyilkos lesz.

4.rész
Franciscót megrázza apja öngyilkossága, és arra gondol, hogy minden bizonnyal Marcia a felelős a történtekért. Jorge azt tanácsolja Valeriának, hogy vallja be Belindának, hogy ő valójában az anyja, nem a nővére, de Valeria erre nem hajlandó. Francisco nem hisz Paulának, amikor azt állítja, nem tudta, hogy nővére és Gustavo össze akarnak házasodni.

5.rész
Miguel próbálja újra elnyerni Valeria kegyeit, de sikertelenül. Francisco kapzsisággal vádolja Marciát. Danielának sikerül rávennie fivérét, Alejandrót, hogy hívja meg Maurót, aki nagyon tetszik neki, csak az a gond, hogy a fiú szegény, és Daniela családja ellenezné a kapcsolatot. Gerardo megveri Lulut, aki azt hazudja Veleriának, hogy elesett a fürdőszobában.

6.rész
Lulu folyton arról győzködi Valeriát, hogy Francisco milyen megnyerő férfi. Paula és Marcia állandóan veszekszenek, mert Paula a nővére szemére veti, hogy miatta megy tönkre a kapcsolata Franciscóval. Zoraida el szeretne válni Carlostól, de Chema próbálja lebeszélni róla.

7.rész
Jorge nem megy vissza New Yorba, ahogy apja szeretné, inkább beköltözik a borászat feletti garzonba. Elhatározza, hogy munkát keres magának. Miguel reménykedik abban, hogy Valeria visszaadja a pénzt, amit leendő közös házukba fektetett, de a lánynak eszében sincs. Franciscót felháborítja, hogy Chema az apja temetésén üzleti ügyekről akar beszélni.

8.rész
Miután Francisco nem jut egyezségre Candidóval, a férfi megfenyegeti, hogy elvágja a torkát. A rendőrök elviszik ugyan, de bűntársa telefonon zaklatja a férfit. Valeria úgy dönt, árverésre bocsátja az esküvőre kapott ajándékokat, és a befolyó pénzből iskolát alapít a szegény gyerekeknek. Gerardo azzal fenyegeti Patriciát, hogy kiutasíttatja az országból, ha nem tesz a kedvére.

9.rész
Valeria bevallja a lelkésznek, hogy Belinda nem a húga, hanem valójában a lánya, de a szülei el akarták kerülni a szégyent, ezért mindenkinek azt hazudták, hogy Chema felesége újra gyereket vár. Gerardo állandóan botrányt rendez, sanyargatja az anyját, mióta Lulu elköltözött otthonról. Francisco közli Paulával, hogy köztük mindennek örökre vége.

10.rész
Belinda Danielával, Alejandro pedig Mauróval utazik a városba hétvégére. Marcia a szálloda bárjában megismerkedik Jorgéval, aki pultosként dolgozik ott, és nem sok erőfeszítésébe telik behálózni a naiv fiút. Ugyanakkor az apját is szeretné behálózni, mert pénzre van szüksége. Gustavo végrendeletének felbontása után Marcia szembesül azzal a ténnyel, hogy pusztán a birtok hasznából részesedhet, volt férje nem hagyta rá a földeket.

11.rész
Francisco közli Betóval, hogy felmond a munkahelyén és minden idejét a birtoknak szenteli. A fiúnak semmi kedve a kisvárosban élni, de apja hajthatatlan. Chema és Marcia megdöbbenve látják, hogy Francisco és Valeria csókolóznak a bejárat előtt. Marcia megpróbálja lejáratni a férfit Valeria előtt. Zoraida ragaszkodik ahhoz, hogy Carlos vegye meg neki Marcia egyik gyűrűjét.

12.rész
Chema mindenáron el akarja üldözni fiát, Jorgét, de a fiú hallani sem akar arról, hogy visszamenjen New Yorkba. Belinda arra gyanakszik, hogy Alejandro meleg, de Daniela szerint képzelődik. Gabriela munkát vállal Lulu mellett a borozóban. Miguel szándékosan összetöri Francisco kocsiját, amiért a férfi megverte, amikor kezet emelt Valeriára.

13.rész
Valeria azt hiszi, Francisco azért udvarol neki, hogy ne kelljen visszafizetnie az adósságát Chemának. Marcia próbálja behálózni Jorgét, és a naiv fiú minden egyes szavát elhiszi. Miguel Chemától kér kölcsön, hogy megjavíttassa Francisco kocsiját, de a munkaadója nem hajlandó segíteni rajta. Zoraida megpróbálja kirúgatni Nanát, de nem jár sikerrel.

14.rész
Paula követi Javiert és Franciscót egy étterembe, ahol a veszekedésük botrányos jelenettel ér véget. Belinda addig járt Alejandro nyakára, mígnem sikerült elérnie, hogy együtt járjanak. Marcia felkeresi Valeriát, hogy minél jobban lejárassa előtte Franciscót, de a lány kitessékeli az irodájából. Jorge és Valeria alaposan összevesznek Marcia miatt.


15.rész
Nana közli Valeriával, hogy nem bírja tovább Chema zsarnokoskodását, inkább elmegy a háztól, de a lány ráveszi, hogy egyelőre ne tegye. Francisco amint visszatér, felkeresi Valeriát és vacsorázni hívja. Belinda titokban elmondja Mauronak, hogy Daniela odavan érte. Így azt is eléri, hogy Beto még véletlenül se vessen szemet Danielára.

16.rész
Valeria együtt vacsorázik Franciscóval, de miután annyi csalódás érte, el se tudja képzelni, hogy valaki érdek nélkül szeresse őt. Marcia közli Paulával, hogy végképp búcsút mondhat Franciscónak, ha nem utazik azonnal a birtokra, majd elhiteti Jorgéval, hogy szerelmes belé, és azt hazudja, hogy még sosem volt férfival.

17.rész
Don Chema Marciát is meghívja vacsorázni, így a vacsoraasztalnál rendkívül feszült a hangulat. Marcia kikotyogja, hogy Beto korábban drogozott. Mauro folyton azon aggódik, hogy mi lesz, ha Daniela szülei megtudják, hogy lányuk egy szegény fiúval jár. Danilo találkozik Luluval a borozóban, és azonnal beleszeret.

18.rész
Valeria óriási botrányt rendez, amikor megtudja, hogy Francisco társulni akar Chemával. A férfi házába siet és őrjöngve a szemére veti, hogy mégiscsak érdekből barátkozott vele. A pletykák, miszerint Belinda egy könnyűvérű lány, Chema fülébe is eljutnak, és megfenyegeti Belindát. Marcia elhiteti Jorgéval, hogy ő az első férfi, akinek odaadja magát.

19.rész
Chema Ismael tanácsára elfogadja Francisco társulási ajánlatát. A férfinak az a kérése, hogy Valeria ne legyen részese az üzletnek, mert nem kíván találkozni vele. Zoraida aggódik, hogy a lányának esetleg megtetszett Mauro, az egyik alkalmazott, és ráveszi Carlost, hogy beszéljen Alejandróval az ügyről. Francisco megpróbálja rávenni Javiert, hogy költözzön a birtokra.

20.rész
Belinda valósággal ráveti magát Alejandróra, valahányszor csak találkoznak, és ezt a fiú egyre nehezebben viseli. Lulu azt fontolgatja, hogy hazaköltözik és gondoskodik az anyjáról, mert Gerardóra, a fivérére, nem számíthat. Jorge felkeresi Franciscót, hogy magyarázatot követeljen a viselkedésére.

21.rész
Marcia aggódik, nehogy feldagadjon az arca, miután Valeria megütötte. Nana és Valeria próbálják megóvni Jorgét attól, hogy Marcia hálójába essen, de minden próbálkozása hiábavalónak bizonyul. Francisco nem kíván együtt dolgozni Valeriával, de Chema megpróbálja jobb belátásra bírni.

22.rész
Miután Valeria bocsánatot kér Franciscótól korábbi őrült kirohanása miatt, szent a béke közöttük, de a lány úgy véli, jobb, ha szigorúan az üzleti kapcsolatokra szorítkoznak. Belinda felkeresi Miguelt, hogy bebizonyítsa, nem fekszik le minden férfival. Gerardo elköltözik, Lulu pedig boldogan visszamegy ápolni az anyját. Ramiro kérdőre vonja Patriciát az ágy alatt talált derékszíjjal kapcsolatosan.

23.rész
Paula elmegy Valeria borozójába, és közli vele, hogy Franciscóval hamarosan összeházasodnak. Francisco nem örül volt barátnője látogatásának, mert tudja, hogy a két nővér azon lesz, hogy megkeserítsék az életét. Miután Ramiro rajtakapja Gerardót Patriciával, Chemának nem marad más választása, ki kell rúgnia a férfit. Patricia a San Roman birtokon húzza meg magát gyermekeivel, mert Ramiro látni sem akarja többé.

24.rész
Valeria közli Paulával, hogy jobb, ha lemond Franciscóról, mert a férfi az övé lesz. Maurónak új állás után kell néznie, mert a történtek után Don Carlos nem engedné, hogy a cégénél maradjon. Valeria őszintén elmeséli Franciscónak, mennyi csalódás érte az élete során. Daniela ki akar tartani Mauro mellett, de a fiú úgy érzi, a kapcsolatuknak nincs jövője.

25.rész
Paula feltett szándéka, hogy visszaszerzi Franciscót, Marcia ötleteinek tárháza kifogyhatatlannak tűnik a férfiak becsapásának terén. Most azt tervezi, Chema ágyába férkőzik, hogy minél inkább a maga oldalára állítsa. Ismael megdöbben, amikor sok éve eltűnt unokaöccse. Pablo, felhívja telefonon. Egy szállodában találkoznak, ahol Ismael a szemére veti, hogy mennyit szenvedett, mivel a fiú hosszú évekig nem adott hírt magáról. Pablo immár elég gazdag ahhoz, hogy bosszút álljon Chema San Romanón.

26.rész
Gerardo elégedetlen a pénzzel, amit Don Chema adott neki, és nagyon dühös Patriciára, amiért eljárt a szája, és őt kirúgták az állásából.Valeria megpróbálja jobb belátásra bírni Ramirót, de ő nem hajlandó megbocsátani a feleségének. Valeria és Francisco közös hétvégét terveznek. A San Roman és Contreras cégek társulását megünnepelendő, partit rendeznek a Contreras birtokon. Valeria és Paula vitája botrányba torkollik.

27.rész
Jorgénak nagyon ismerős a bárba betérő Pablo, de nem tudja, honnan. Marcia csalódott, amiért úgy érzi, hogy Chema nem akar segíteni neki.Patricia a fogdában arra vár, hogy a bevándorlási hivatal kitoloncolja az országból. Ismael azt tanácsolja az unokaöccsének, hogy menjen vissza mielőbb Chicagóba, és ne bolygassa a régi dolgokat.

28.rész
Lulu unszolására Javier elviszi őt vacsorázni, de szóhoz sem tud jutni a lánytól. Lulu gondolatai már-már az esküvőnél járnak, észre se veszi, hogy Javier nem vonzódik hozzá. Ismael elárulja Nanának, hogy unokaöccse, Pablo, visszatért a városba. Francisco és Valeria egy boldog hétvégét töltenek kettesben a tengerparton.

29.rész
Belinda kétségbe esik, amikor a terhességi tesztje pozitív lesz. Megkéri Danielát, hogy ne árulja el senkinek, mert nem akarja megtartani a gyereket. Lulu készül a következő randevúra, és nagyon elszomorodik, amikor Javier helyett Danilo érkezik, hogy vacsorázni vigye. Pablo birtokot szeretne venni a környéken. Felkeresi Carlost, de ő közli, hogy a birtoka nem eladó. A boldog hétvége után Valeriát problémák sora fogadja hazatértekor. Belinda esetleges terhességének híre kétségbe ejti, ráadásul Patricia is nyom nélkül eltűnt.

 

30.rész
Ramiro kétségbeesésében kérdőre vonja Gerardót, majd egy husánggal összeveri. Marcia és Paula egy orvossal szövetkezve arra készülnek, hogy elhitessék mindenkivel, Paula halálos beteg. Alejandro közli Mauróval, hogy többet jelent neki egyszerű barátnál. Mauro döbbenten veszi tudomásul, hogy a fiú meleg és szerelmes belé. Marcia, miután ágyba bújt don Chemával, arra számít, hogy a férfi mindenben támogatja majd.

31.rész
Paula továbbra is tetteti a fejfájást, mert azt szeretné, ha Francisco szánalomból visszafogadná. Marciával azt találták ki, hogy mindenkivel elhitetik majd, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála. Marcia ágyba bújik Chemával, és pénzt próbál kérni tőle, de nem jár túl nagy sikerrel. Nana megpróbálja rávenni Pablót, hogy hagyja el a várost, de a férfi hajthatatlan. Daniela elhatározza, hogy beszél Valeriával Belinda terhességéről.

32.rész
Mauro nem igazán tudja eldönteni, hogy miként fogadja Alejandro közeledését. Valeria kétségbe esik, amikor megtudja, hogy Belinda terhes. Carlos azt hazudja Zoraidának, hogy minden vagyonát át akarja íratni a nevére. Belinda elpanaszolja Valeriának, hogy a gyerek apja, Alejandro, hallani sem akar arról, hogy vállalja az apaságot. Valeria véletlenül összefut Pablóval a szállodában.

33.rész
Chema amiatt aggódik, hogy Valeria esetleg elhagyná Franciscót régi szerelméért, és így nem tudná megszerezni a Contreras birtokot. Mauro úgy dönt, hogy elfogadja Alejandro közeledését, mert anyagi hasznot vár a kapcsolattól, de közben Danielával is találkozgat. Chema utasítja Miguelt, hogy a szálloda előtt figyelje Pablót, és kövesse, amerre csak jár.

34.rész
Belinda azzal zsarolja Alejandrót, hogy ha nem veszi feleségül, mindenki kap egy példányt a fotóból, melyen Mauróval csókolózik. Marcia és Paula a manipulált orvosi leletekre várnak, hogy alá tudják támasztani a tényt, hogy Paulának agydaganata van. Valeria felkeresi Pablót, és közli vele, hogy szerelmes Franciscóba, és már semmit nem akar tőle.


35.rész
Valeria nem hiszi el Betónak, hogy lefeküdt Belindával. Francisco nehéz helyzetbe kerül, nem tudja, a szerelme, vagy a fia pártjára álljon-e. Danilo elmondja neki, hogy visszatért a városba Pablo, amitől a férfi nagyon féltékeny lesz, ráadásul Valeria is lemondja az esti programot. Franciscónak meggyőződése, hogy a lány újra összejött Pablóval. Eközben Zoraida és Carlos megpróbálják megbeszélni Chemával az esküvő részleteit.

36.rész
Don Chema nem kíván részt venni az esküvő előkészületeiben, mert egyáltalán nem örül a történteknek. Belinda szokatlanul kedves Valeriához, mert tudja, hogy ő mindig megvédi. Amado atya azt tanácsolja Ramirónak, adja fel magát a rendőrségen, de végül ő is belátja, hogy Ramirót illegális bevándorlóként ártatlanul meghurcolnák a baleset miatt.

37.rész
Mivel feltűnően védelmezi Belindát, Valeria kénytelen bevallani Franciscónak, hogy Belinda valójában a lánya, akinek az apja Pablo. Zoraida azzal fenyegeti Belindát, hogy pokollá teszi az életét az esküvő után, amikor hozzájuk költözik. Marcia arra próbálja rávenni Miguelt, hogy szabaduljanak meg Valeriától.

38.rész
Francisco felkeresi Pablót a szállodában, hogy közölje vele, csupán az idejét vesztegeti, mert Valeria immár az ő barátnője. Zoraida azt hiszi, hogy a férje ügyvédje azokat a papírokat íratja alá vele, melyek alapján az ő nevére kerül a teljes családi vagyon. Marcia arra biztatja Jorgét, hogy béküljön ki az apjával. Pablo elmegy Miguel házához, és érdekes ajánlatot tesz neki.

39.rész
Carlos bevallja Alejandrónak, hogy rászedte Zoraidát. Belinda váltig állítja, hogy sosem volt viszonya Betóval, és drogozással gyanúsítja a fiút. Lulut zavarja, hogy Javiernek láthatóan tetszik Gabriela. Alejandro és Mauro elutaznak a hétvégére, hogy nyugodtan kettesben lehessenek.

40.rész
A szállodában Valeria szemtanúja lesz annak, hogy apja és Marcia ugyanabból a szobából lépnek ki. Azzal gyanúsítja őket, hogy szeretők, de ezt mindketten tagadják. Paula titokban összejön Miguellel, de ezt még Marciának sem árulja el, mert tudja, hogy a nővére dühös lenne, amiért kockára teszi a tervüket. Miguel közvetítésével Chema felbérel embereket, hogy öljék meg Pablót...

41.rész
Pablo közli Franciscóval, hogy távol tartja magát Valeriától, nem fog közéjük állni. Mauro arra gondol, hogy el kellene lopni Belinda telefonját, hogy megszerezzék a kompromittáló fotókat. Marcia meggyőzi Jorgét, hogy nincs viszonya Chemával, pusztán Valeria agyszüleménye az egész. Daniela elmondja Valeriának, hogy Belinda csábította el Alejandrót, ráadásul alkamanként használ könnyű drogokat.

42.rész
Miután Chema a fia fejéhez vágja, hogy nem is a felesége szülte, Nana megnyugtatja a feldúlt Jorgét azzal, hogy Chema csak bántani akarja.Carlos meglesi Zoraidát, amikor Chemához látogat, és váratlanul rajtuk üt, tetten érve házasságtörő nejét. Zoraida nyeregben érzi magát, mert azt hiszi, férje mindent a nevére íratott, ám ekkor derül ki, hogy valójában kisemmizte.

43.rész
Pablo feljelentése nyomán Don Chemát felkeresi a rendőrség, de semmit nem tudnak rábizonyítani. Daniela gyereket vár Maurótól, így a fiú elérte célját. A gyerek révén szeretne bekerülni a gazdag családba, mert nem lát más kiutat a szegénységből. Jorge bevallja Valeriának, hogy együtt van Marciával.

44.rész
Valeria kissé zaklatott, mert nem tudja, hogy mondja el Franciscónak, hogy kezdetben azért lett a barátnője, mert alkut kötött az apjával. Zoraidának megfordul a fejében, hogy meg kellene öletnie a férjét, hátha így hozzájut a vagyonához. Pablo figyelmezteti Franciscót, hogy Don Chema feltehetően az életére tör majd.

45.rész
Chema meglátogatja Jorgét, és nagyon megveri a fiút, aki megfenyegeti, hogy feljelenti. Beto továbbra is azt állítja, hogy Belinda tőle vár gyereket, de a lány tagadja, hogy viszonya lett volna vele. Lulu elárulja az anyjának, hogy Ramiro megölte Gerardót. Pilar a hír hallatán szívrohamot kap és meghal.

46.rész
Pablo elmeséli Jorgénak, hogy a liftben leszólította a prostituált, aki a medence mellett napozik. Jorge döbbenten látja, hogy a lány Belinda.Jorge azonnal szól Valeriának a történtekről. Valeria szembesíti Belindát Pablóval. A lány mindent tagad, de Valeria ezúttal nem hisz neki. Mauro megbíz valakit, hogy lopja el Belinda telefonját. Abban reménykedik, hogy így megszerezhetik a kompromittáló fotókat.

47.rész
Chema megtiltja Belindának, hogy Pablo közelébe menjen. Valeria nagyon csalódott, mert azt hitte, elnyerte Belinda bizalmát és szeretetét, de rájött, hogy a lány csak kihasználta őt. Mauro felajánlja Jorgénak, hogy költözzön hozzájuk, míg nem talál egy lakást magának. Zoraida a gyerekeit használja arra, hogy jobb belátásra bírja férjét, de Carlos hallani sem akar arról, hogy felesége a házban maradjon.

48.rész
Alejandro háromezer dollárt ad Maurónak, hogy lefizesse a támadót, aki majd megszerzi Belinda telefonját. Ismael kitartóan udvarol Nanának, de ő túl idősnek érzi magát egy romantikus kapcsolathoz. Marciának nem tetszik, hogy Paula túl jóban van Miguellel, mert attól tart, húga túl sok mindent kifecseg cinkostársuknak.

49.rész
Paula és Marcia legújabb taktikája az, hogy Paula eljátssza, torkig van már nővére gaztetteivel, és néhány ártalmatlan húzásra felhívja Francisco figyelmét. Valeria és Francisco a hétvégére Mexikóba utaznak, hogy elvigyék Ramirót és gyerekeit Patriciához. Marcia a távollétüket arra használja, hogy eltávolítsa az útból Betót. Miközben a fiú kereket cserél az autóján, hátulról lelövi. Miguel vállalja, hogy némi pénzért cserébe felkutatja Pablo gyermekét. Talál is egy kifogástalan jelöltet a szerepre.


50.rész
Miguel fizet Aliciának, hogy azt állítsa, nevelt fia valójában Don Chema unokája, és elhiteti Pablóval, hogy megtalálta a gyermeket, akit Valeria szült. Amikor Belinda fülébe jut, hogy Betót meglőtték, a kórházba rohan, és bevallja Don Chemának, hogy szereti Betót, és a fiú a születendő gyermeke apja. Valeriát és Franciscót a Betoval történtek híre fogadja, amint hazaérnek. Javier kezdetben Marciára gyanakszik, de végül elhessegeti a gondolatot.

51.rész
Pablo nagyon boldog, hogy rátalált Andresre, mert őszinte, becsületes fiúnak tartja. Marcia, hogy minél ártatlanabbnak tűnjön, a rendőrségen feljelenti Valeriát és Franciscót. zt állítja, ők béreltek fel valakit, hogy őt megölje, de a golyó Betót találta el. Pablo megígéri Ismaelnek, hogy DNS-vizsgálattal meggyőződik arról, hogy Andres valóban a fia.

52
Jorge teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Nana az édesanyja. Valeria felháborodik azon, hogy Nana az apja szeretője volt, és hirtelen haragjában elkergeti a háztól. Belinda szeretné elérni, hogy Beto feleségül vegye, de Francisco nem hajlandó befolyásolni a fiát.

53.rész
Chema azzal fenyegetőzik, hogy amennyiben Beto nem akarja feleségül venni Belindát, nagyon megjárja. Daniela nem hajlandó kibékülni Belindával, miután kiderült, hogy barátnője csak be akarta hálózni a bátyját. Pablo azt tervezi, hogy elárulja Valeriának, hogy megtalálta az elveszettnek hitt gyereküket, és megpróbálja visszahódítani.

54.rész
Gabriela elmeséli Javiernek, hogy Mauro teherbe ejtette Danielát, hogy beházasodhasson egy gazdag családba. Daniela azt gyanítja, hogy Belinda zsarolja valamivel Alejandrót, de a fiú tagadja. Marcia feljelentése nyomán Valeriát letartóztatják, de Francisco gyorsan kihozatja a börtönből. Marcia arra kéri Chemát, hogy vásárolja vissza Zoraidától a gyűrűjét. Valeria felkeresi Nanát, és arra kéri, menjen vissza a házukba.

55.rész
Nana nem hajlandó visszaköltözni a birtokra, inkább dolgozik felszolgálóként egy étteremben. Chema megbízza Miguelt, hogy valami módon tegye tönkre a bort, amit Francisco termel. Váratlanul felbukkan Gerardo, aki mint kiderül, nem halt meg, amikor Ramiróra rátámadva beverte a fejét. Jorge félreérthetetlen helyzetben találja apját és Marciát. Rádöbben, hogy Marcia minden szava hazugság volt.

56.rész
Mivel Jorge félreérthetetlen helyzetben talája Marciát az apjával, tudatosul benne, hogy Marcia nem az, akinek mutatta magát. Jorge a szálloda előtti parkolóban az apja szeme láttára felvágja az ereit. Pablónak meggyőződése, hogy Andres a fia, és a közös jövőjüket tervezgeti. Belinda hiába kér bocsánatot Betotól, a fiú hallani sem akar róla.

57.rész
Lulu azt tanácsolja Valeriának, mondja el Pablónak, hogy Belinda a lánya, még mielőtt Belinda a saját apja szeretője lenne. Marcia felkeresi Amado atyát, és ártatlannak állítja be magát, aki észre sem vette, hogy szegény Jorge beleszeretett. Zoraida felkeresi Marciát a gyűrűje miatt, és a két nő összeverekszik. Valeria bevallja Pablónak, hogy Belinda a lányuk.

58.rész
Carlos is visszaköveteli a gyűrűt Chemától, de hiába. Noha Valeria megígértette Pablóval, hogy nem árulja el a titkot Belindának, Pablo úgy érzi, tennie kell valamit, hogy közelebb kerüljön a lányához. Dühét Alicián és Andresen tölti ki, mert azt hiszi, az ő ötletük volt, hogy elhitessék vele, ő a fiú apja.

59.rész
Don Chema úgy gondolja, érdemes lenne szövetségre lépni Pablóval, hogy Valeriát elválassza Franciscótól. Valeria döbbenten hallja, hogy Gerardo visszatért és újra zaklatja Lulut. Beto semmiképp se akarja elvenni Belindát, és Francisco úgy érzi, nem is érdemes rákényszerítenie. Daniela és Mauro együtt mennek el Dominguezékhez, és közlik, hogy összeházasodtak.

60.rész
Lányuk titkos házasságának híre rettentően felbosszantja Dominguezéket, de még jobban Alejandrót, aki úgy érzi, Mauro elárulta őt. Jorgét megdöbbenti apja nyájas modora, és úgy érzi, valami hátsó szándéka lehet. Nem érti, miért ajánlotta fel, hogy költözzön vissza a házba. Paula megpróbálja elnyerni Francisco bizalmát azzal, hogy egyre több rosszat mond a nővérére.

61.rész
Don Chema szeretné, ha Jorge visszaköltözne a házba. Valeriát megdöbbenti ez a hirtelen támadt, szokatlan engedékenység, és arra tippel, hogy apja készül valamire. Marcia meglátogatja Betót a kórházban, és a fiú egyre biztosabb abban, hogy semmi köze nem lehetett a sebesüléséhez. Miután Gerardo megbabrálta a féket, Valeria balesetet szenved. Marciát felkeresi egy nyomozó azzal, hogy lőportesztre bevinné a rendőrségre. Útközben felajánlja neki, hogy megúszhatja a gyilkossági kísérletet, amennyiben teljesíti a kívánságait.

62.rész
Jorge visszaköltözik a házba, Don Chema pedig szokatlanul kedves hozzá. Daniela munkát talál a szálloda éttermében. Meggyőződése, hogy Mauro mellett rátalált a boldogságra. Zoraida pénzt ajánl Maurónak, hogy hagyja békén a lányát. Pablo úgy dönt, hogy amennyiben Valeria nem mondja el az igazat Belindának, ő majd megteszi. Valeria kénytelen bevallani Belindának, hogy ő valójában az édesanyja.

63.rész
Lulu arra kéri Pablót, hogy ne zaklassa Valeriát tovább, inkább utazzon vissza Chicagóba, és hagyja, hogy boldog legyen Franciscóval. A felügyelő további ékszereket akar kizsarolni Marciától, aki elhatározza, hogy vesz néhány hamisítványt, és azt hazudja, hogy Gustavotól kapta őket. Belinda nagyon kiborul, amikor megtudja, hogy valójában Valeria és Pablo az igazi szülei.

64.rész
Gabriela próbálja megértetni Carlos-szal, hogy Daniela nagyon szenved, amiért a családja nem fogadja el Maurót. Marcia arra gondol, hogy a felügyelővel kellene eltetetnie láb alól azokat, akik az útjában állnak. Jorge észreveszi Belindán, hogy drogozott, és elárulja Valeriának, aki felelősségre vonja Belindát. Veszekedésük közben a kába Belinda legurul a lépcsőn. A kórházban az orvosok közlik, hogy elveszítette a gyereket.

65.rész
A Contreras birtokon alig várják, hogy elkészüljön a bor, hiszen az abból származó bevétel kisegíti őket szorult helyzetükből. Belinda közli Franciscóval, hogy mindent elkövet majd azért, hogy Valeriával kötendő házasságából ne legyen semmi. Alejandro nem bírja tovább a titkolózást, és bevallja apjának, hogy ő valójában meleg. Maga is meglepődik, hogy Carlos milyen higgadtam fogadja a hírt.

66.rész
Don Carlos felkeresi Maurót a munkahelyén, hogy elmondja neki, mindent tud a kettős játékról, amit játszik. Figyelmezteti a fiút, hogy mindenről beszámol Danielának. Valeria nehezen boldogul Belindával, aki láthatóan nem képes szeretni őt. Belinda mindenáron meg szeretné akadályozni anyja és Francisco esküvőjét, és arra kéri Valeriát, utazzanak el valahová kettesben.

67.rész
Don Chema megbízásából Miguel és Gerardo betörnek a Contreras borüzembe, és sót öntenek a borba. Chema így akarja térdre kényszeríteni üzlettársát, hogy megszerezze a birtokát. Francisco átlát Belindán, de Valeriát elvakítja az anyai szeretet, nem veszi észre, hogy lánya manipulálja. Rábeszéli Franciscót, hogy halasszák el az esküvőt. Carlos a súlyos autóbaleset következtében a kórházban meghal.

68.rész
Daniela és Alejandro felháborítónak tartják, hogy Don Chema megjelenik apjuk virrasztásán. Chema, miután tudomására jut, hogy Carlos kizárólagos örököse Zoraida, úgy dönt, visszaédesgeti magához az özvegyet. Paula kihasználja, hogy a részeg Francisco nem tud magáról, és mellé fekszik az ágyba. A férfi arra ébred, hogy Valeria bocsánatkérésként szerenádot ad neki, de a félmeztelen Paula is megjelenik az erkélyen. Valeria sértődötten elmegy, és hallani sem akar többé szerelméről.

69.rész
Valeria azt gyanítja, hogy apja rendelte el a bor besózását, ezért mindent elkövet, hogy Francisco pénzhez jusson, és Chema ne szoríthassa sarokba. Arra kéri Pablót, hogy adjon kölcsön Franciscónak, de úgy, hogy a férfi ne tudjon arról, kitől származik a pénz. Valeria ötlete az, hogy Marcia adja át az összeget, mintha eladta volna az ékszereit a birtok megmentéséért.

70.rész
Alvaro olyan ügyesen hamisította meg a könyvelést, hogy Pablo ügyvédei nem is veszik észre. Mivel Don Chema azt állítja, Ismael pénzt lopott tőle, Pablo kifizeti az összeget, hogy nagybátyja ne kerüljön börtönbe. Marcia azt kéri a felügyelőtől, hogy szorongassa meg egy kicsit Chemát, mert szerinte ő áll a bor szabotálásának hátterében.

71.rész
Beto felkeresi Valeriát, hogy elmondja, az apja nagyon szereti öt. Franciscót aggasztja, hogy Paula egyre gyakrabban elájul, és már nem reménykedik abban, hogy valaha is sikerül kibékülnie Valeriával. Pablo visszafizeti Chemának azt a pénzt, amit a könyvelés szerint a bácsikája ellopott, de Ismael nagyon dühös lesz, mert tudja, hogy az egész csak hazugság. Belinda és Valeria elutaznak a tengerpartra.

72.rész
Valeria megdöbben, amikor Pablo váratlanul felbukkan. Nem tudja, hogy Belinda és Pablo kitervelték, hogyan szakítsák el Franciscotól. Javier rábeszéli Franciscót, hogy utazzon Valeria után, hátha sikerül tisztázni a félreértéseket. Valeria észreveszi, hogy Belinda kábítószerezik, de a lány azt állítja, hogy egyedi esetröl van szó. A váratlanul érkezö Francisco meghitt beszélgetés közben találja szerelmét Pablóval, és dühösen távozik.

73.rész
Marcia álruhában megy a motelbe, ahová találkozót beszélt meg a felügyelövel, és brutálisan meggyilkolja. Belinda megfogadja Chema tanácsát, és megpróbálja rávenni Pablót, hogy vegye öt a nevére. Daniela és Alejandro felháborítónak tartják, hogy anyjuk ismét Chemával találkozgat.

74.rész
Paula kihallgatja Francisco és Javier beszélgetését, és úgy tesz, mintha zavarná, hogy Marcia azt kérte, vegye öt feleségül Francisco, és cserébe kiköltözik a házból. Javier szeretné, ha Gabriela hozzámenne feleségül. Mauro megpróbálja elérni, hogy Zoraida hatalmas esküvöi partit rendezzen nekik, mert úgy érzi, ez lenne a belépöje a társasági életbe.

75.rész
Miután Marcia a gyilkosság helyszínén hagyta Gerardo kését, és a pisztolyt, amellyel rálött Betora, a rendörség mindkét bönténnyel Gerardót gyanúsítja. Valeria eleinte tiltakozik, de végül elfogadja Pablo nagylelkö ajánlatát, és azt tervezi, a szegények iskolájának megnyitására fordítja minden energiáját. Francisco egyre biztosabb abban, hogy Pablo visszaszerezte Valeriát.

76.rész
Francisco közli Paulával, hogy szívesen elveszi feleségül. Paula úgy tesz, mintha áldozatot hozna a házassággal, hiszen Marcia megígérte, hogy elhagyja a házat, ha Francisco feleségül veszi öt. Pablo felajánlja Valeriának, hogy támogatja majd a szegények iskoláját. Chema arra gyanakszik, hogy Marcia volt az, aki meggyilkolta a felügyelöt. Lorna nagymamája meghal a lövöldözésben, miközben illegális bevándorlók egy csoportjával átszöknek a mexikói határon.

77.rész
Miután Valeria úgy döntött, hogy otthagyja a borászatot, Chema felkeresi Franciscót, és megpróbálja eljátszani, hogy ö a fönök. A férfit hallatlanul bosszantja üzlettársa szemtelensége. Jorge hiába próbálkozik, Francisco nem hajlandó Valeriáról beszélni vele. Gerardo a kórházban kitépi magából a csöveket és elvérzik. Halála kapóra jön Marciának és Chemának is.

78.rész
Mauro nem örül, amiért Alejandro elmondta a titkukat Betónak. Attól tart, hogy a fiú bármikor kitálalhat Danielának. Don Chema arra kéri Zoraidát, titokban házasodjanak össze, hogy Zoraida gyerekei ne akadályozhassák meg az esküvöt. Romulo kertészként, Lorna pedig szobalányként helyezkedik el a San Roman birtokon. Romulo rájön, hogy Chema valójában a fia keresztapja, akit Chalo néven ismertek Mexikóban.

79.rész
Belinda dühös, amiért Valeria elött kiderült az igazság, vagyis, hogy Pablo félrevezette, mert azt mondta neki, hogy újra együtt vannak. Marcia és Paula attól rettegnek, hogy amennyiben Francisco fülébe jut a dolog, felrúgja a megállapodásukat, és nem lesz esküvö. Zoraida ravaszul fiára akarja íratni minden vagyonát, nehogy Chema kezére jusson a birtok, ha feleségül veszi öt.

80.rész
Francisco és Paula esküvöi ceremóniájának kellös közepén Valeria lóháton az ifjú párhoz üget, és magával viszi Franciscót. Paula és Marcia dühöngenek. Paula neheztel növérére, mert megtudja, hogy el akarta csábítani Miguelt. Marcia addig mesterkedik, míg sikerül elcsábítania Pablót, de a férfit nem könnyö behálózni.


81.rész
Paula magából kikelve Marciára támad, amiért el akarta csábítani Miguelt. Gabriela és Ismael kicsit aggódnak az iskola megnyitása miatt, mert biztosak abban, hogy Valeria többé nem fogadja el Pablo támogatását. Paula rettentö mérges, amiért Francisco megszégyenítette azzal, hogy faképnél hagyta a vendégsereg elött. Vitájuk dulakodásba torkollik, Paula elesik, és beveri a fejét. Az aggódó Francisco kórházba szállíttatja.

82.rész
Miután a vizsgálatok során kiderült, hogy Paulának sosem volt agydaganata, Marcia rettentö mérges a húgára, amiért így kútba estek a jövöbeni terveik. Francisco dühös, amiért Paula és Marcia a bolondját járatták vele. Pablo elmondja Franciscónak, hogy valójában az ö pénze mentette meg a birtokot a csödtöl. Chucho nem ért egyet apjával, nem tetszik neki, hogy Romulo zsarolni akarja Don Chemát.

83.rész
Chucho nem hajlandó a San Roman házba költözni, de Lorna örül az új lehetöségnek, mert becsvágya határtalan. Ugyanazt az életet szeretné élni, amit Belinda. Paula, akit Marcia elkergetett a házból, Miguelhez költözik, de a férfi láthatóan nem túl boldog az új helyzettöl. Mauro folyamatosan azt bizonygatja Alejandrónak, hogy mennyire fontos neki. Belinda újra a drogosok világába csábítja Betót.

84.rész
Romulo és Lorna beköltöznek Don Chema házába. Pablo azt tervezi, hogy megveszi a Dominguez birtokot, és a környéken marad. Marcia úgy dönt, beköltözik a szállodába. Francisco nagyon megkönnyebbül a hírtöl. Valeria furcsállja, hogy lelketlen apja állítólagos régi barátján önzetlenül segíteni próbál.

85.rész
Marcia arra próbálja rávenni Jorgét, hogy férközzön az apja bizalmába, majd szerezze meg töle a birtokot és a vagyont. Francisco észreveszi Betón, hogy drogozott. Amikor kiderül, hogy Belindától kapta a kábítószert, Valeria nagyon dühös lesz. Pablo megbízza Miguelt, hogy derítse ki, mivel zsarolhatja Romulo Don Chemát.

86.rész
Belindát felháborítja, hogy Valeria a szobájában kutat, de amikor megtalálja a kábítószert, hiába is próbálja tovább tagadni, hogy drogozik. Valeria közli lányával, hogy szeretné, ha részt venne egy elvonókúrán, de Belinda hallani sem akar róla. Miguel Chuchónál puhatolózik, hogy megtudja, mivel zsarolja Romulo don Chemát. Miután Valeria közli Belindával, hogy el kell hagynia a házat, a lány Pablohoz fordul anyagi segítségért, de ö sem hajlandó pénzt adni neki, nehogy esetleg kábítószerre költse.

87.rész
Lulu izgatottan várja Olgát, Danilo mamáját. Beto megpróbálja rábeszélni Belindát az elvonókúrára, de a lány hallani sem akar róla. Chuchót bántja, hogy lánya inkább Romulóval tartott, és a luxust választotta, de ö továbbra is becsületes munkéból szeretne megélni. Valeria összekülönbözik Marciával az edzöterembem. Belinda haragszik Danielára, aki nem hajlandó pénzt kölcsönözni neki. Olgának egyáltalán nem tetszik fia menyasszonya. Belinda elmondja Danielának, hogy látta Maurót és Alexet csókolózni.

88.rész
Valeria megpróbálja kihúzni Romulóból, mi lehet az oka annak, hogy apja befogadta öket a házába, de nem jár túl sok sikerrel. Romulo óvatlanul elejt egy nevet, így Valeria felkeres egy ügyvédet, és megbízza azzal, hogy mindent derítsen ki róla. Nana közli Ismaellel, hogy amennyiben nem gondolta meg magát, szívesen lesz a felesége.

89.rész
Belinda, miután túladagolja magát a Marciától kapott pénzen vett kábítószerrel, kórházba kerül. A kórházban ö is rádöbben arra, hogy az elvonókúrára mindenképpen szükség lesz. Zoraida közli Alejandróval, hogy öt nem zavarná, ha kiderülne, hogy fia meleg. Lulu és Marcia összevesznek az edzöteremben. Zoraidának egyáltalán nem tetszik, hogy a möveletlen Romulo és unokája a San Roman házban laknak. A hazafelé kocogó Lulut Marcia szándékosan elgázolja, majd tovább hajt.


90.rész
Miután Nana közli Valeriával, hogy Lulut halálos autóbaleset érte, Valeria azonnal a hullaházba siet, hogy azonosítsa a holttestet. Mindvégig reménykedik, hogy nem barátnöjéröl van szó, de amikor meglátja a halott Lulut, összeomlik. Marcia a városban próbálja megcsináltatni az autóját, hogy ne derüljön ki, ö volt a gázoló. Danilo teljesen összetörik, amikor értesül menyasszonya haláláról.

91.rész
Olga azt szeretné, ha Lulu temetése után Danilo vele tartana Észak-Karolinába, ahol vezethetné a családi vállalkozást. Marcia némi zsarolás árán egy vérnyomás növelö szert szerez, azzal szeretné eltenni Chemát láb alól. Miután Pablo értesíti Andrest nevelöanyja súlyos betegségéröl, a fiú visszatér Chicagóból. Valeriát felkeresi Vivi, korábbi barátnöje, aki egy rossz házasságból kilépve épp visszatér Mexikóból.

92.rész
Daniela addig nyaggatja fivérét keresztkérdésekkel, mígnem Alejandro bevallja neki, hogy meleg. Vivi és Valeria elpanaszolják egymásnak bánatukat. Francisco felkeresi Miguelt, és megfenyegeti, hogy megöli, amennyiben Betónak vagy Valeriának baja esik. Marcia unszolására Jorge apja tequilájába önti a veszélyes gyógyszert, és várja a hatást. Chemát állandó fejfájás kínozza. Valeriát arról értesíti a magánnyomozó, hogy érdekes dologra bukkant Mexikóban.

93.rész
Chema Betót tartja felelösnek Belinda drogproblémáiért. Valeria felajánlja Vivinek, hogy ideiglenesen költözzön a borászat feletti üres lakásba. Lorna hiába próbál barátkozni Danielával és Alejandróval, mindketten lenézik. Pablo nagyon kíváncsi arra, Romulo mivel tartja sakkban Chemát, ezért megbízza Miguelt, hogy faggassa ki Chuchót.

94.rész
Valeria veszekszik Belindával, amiért megszökött a kórházból, hogy újra drogozhasson. Chema is rettentöen haragszik rá, Belinda érzi, hogy már semmi nem mentheti meg az elvonótól. Andres úgy dönt, hogy nevelöanyja halála után a városban marad. Miután Miguel kidobta a házából, Paula Marciától vár segítséget, aki veszélyesnek tartja, hogy húga túl sok mindent tud róla.

95.rész
Valeria beviszi lányát egy drogrehabilitációs klinikára, ahol Belinda elképedve hallja, hogy szobáját meg kell osztania valakivel, ráadásul takarítania is kell. Francisco szeretné, ha fia minél távolabb tartaná magát Belindától, de Beto azt ígéri, soha többé nem fog visszaesni. Amado atya folyton azon gondolkodik, hogyan tudná megszegni a gyónási titkot, hogy rács mögé juttassa Marciát.

96.rész
Valeria a saját nappalijukban holtan találja Romulót. Don Chema örül, hogy régi cimborája már nem zsarolhatja tovább, ámde Lornától sem egyszerö megszabadulni. Pablo felajánlja Ismaelnek és Nanának, hogy a házasságkötésük után éljenek az ö házában, a birtokán, de Nana attól tart, hogy Valeriának nem tetszik majd az ötlet. Pablo hiába próbálja kihúzni Chuchoból Don Chema titkát, a férfi nem árul el semmit.

97.rész
Marcia felajánlja Franciscónak, hogy jó pénzért eladja neki a részesedését a birtokból. Belinda nagyon szenved a drogelvonón, de úgy gondolja, ha együttmöködik, sokkal hamarabb szabadul. Mindent elkövet, hogy kiengedjék. Ismael boldog, hogy Nana elfogadja Pablo ajánlatát és mindketten az unokaöccse házában lakhatnak. Valeria elmondja Pablónak, hogy magánnyomozót bízott meg Chema múltjának kiderítésével.

98.rész
Valeria nagyon várja dona Elvira érkezését, miután kiderül, hogy don Chema elsö felesége éppen Vivi anyósa. Szeretné mielöbb rács mögött tudni apját mindazért a sok gaztettért, amit elkövetett. Patricia visszaérkezik, miután egész családja meghal egy közúti balesetben Mexikóban. Döbbenten értesül Gerardo szörnyö haláláról. Don Chema rájön, hogy bizonyára a tequilájába öntöttek valamit, ezért került kórházba. Zoraida közli Danielával, hogy Chemával összeházasodtak és a birtokot is eladta.

99.rész
Alejandro hiába próbálja lebeszélni Betót Belindáról, a fiú fülig szerelmes belé. Marcia szól Jorgénak, hogy tüntesse el a tequilásüveget. Jorge kétségbeesetten keresi, de valaki már elvitte, így biztos benne, hogy hamarosan lebukik. Belinda szeretné, ha Pablo házában lakhatna. Danielának semmi kedve a San Roman birtokra költözni. Mauro döbbenten látja, hogy Alexnek vendége van. Attól fél, hogy Alejandro szökmarkú lesz a pénzzel, ha már nem annyira szoros a kapcsolatuk.

100.rész
Don Chema kitiltja Valeriát és Jorgét a házból, mert meggyözödése, hogy a gyermekei akarták megmérgezni. Belinda hiába próbálja megértetni Danielával, hogy Mauro csak a pénzét akarja, a lány meg sem hallgatja. Alejandro gyorsan megkedveli Andrest, mivel a fiú nagyon szerény és látszik rajta, hogy tanulni szeretne. Pablo megígéri Nanának, hogy óvatos lesz Marciával és még ha töle is esett teherbe, nem engedi, hogy megkaparintsa a pénzét.

101.rész
Jorge aláírta a szerzödést a kiadóval, és ennek örömére Valeria partit szervez neki. Amikor Belinda értesül arról, hogy Marcia gyereket vár Pablotól, azonnal ellenségessé válik, mivel attól tart, hogy az új gyerekkel osztoznia kell majd a vagyonon. Don Chemát bosszantja, hogy nem férhet hozzá Zoraida vagyonához, és Alejandronál hiába próbálkozik, a fiú átlát a szándékain. Valeria elmondja Jorgenak, hogy Marcia teherbe esett Pablótól.

102.rész
Jorge hiába könyörög Marciának, ö a vagyont és a kényelmet választja Pablo oldalán. Vivit meglepetésként éri Horatio érkezése. Az eröszakos férfi nem engedi, hogy felesége csak úgy elhagyja. Jorge Pablo házába siet, hogy magyarázatot követeljen. Pablo nem hiszi el neki, hogy Marcia vele is viszonyt folytatott. Belinda azt szeretné, ha Beto választana közte és apja között és meglepödik amikor a fiú inkább Franciscót választja.

103.rész
Miután kiderül, hogy Mauro Alejandro szeretöje is volt, Daniela egy percig sem hajlandó vele maradni. Megérkezik Don Chema elözö felesége Mexikóból és megígéri Valeriának, hogy segít tönkretenni don Chemát. Ismael mindent elkövet, hogy unokaöccsét lebeszélje egy Marciával kötendö házasságról. Daniela elmeséli Gabrielának, hogy miként játszotta ki öt az öccse. Mauro hiába megy vissza növéréhez, Gabriela kidobja öt a házból.

104.rész
Valeria egy ügyvéddel és dona Elvirával jelenik meg apja házában. Don Chema úgy érzi kutyaszorítóba került. Lánya azt akarja, mindenét írassa a gyerekeire, különben Elvira azonnal feljelenti a rendörségen. Zoraida nem érti, mi folyik a házban és elképed amikor Francisco közli vele, hogy a házassága feltehetöen nem érvényes, mert don Chema sosem vált el Elvirától.

105.rész
Marcia felkeresi Pablót és közli vele, hogy elhagyja a várost. Jorge egy pisztollyal ront be Pablo dolgozószobájába és a féltékenységtöl elvakultan rálö Marciára és Pablóra, az éppen belépö Ismael szeme láttára. Don Chema Belindához fordul segítségért, mert tudja, hogy ö mindig képes volt manipulálni Valeriát, de ezúttal lánya hajthatatlan.

106.rész
Marciát és Pablót kórházba szállítják. Marcia a haslövés miatt elveszíti a gyereket,Pablo állapota viszont rendkívül súlyos. Ismael kétségbe van esve, mert Pablo elmondta neki, hogy úgy érzi, meg fog halni. Horacio felajánlja Chemának, hogy némi pénzért cserébe ráveszi anyját, hogy álljon el a feljelentéstöl. Valeria beszél utolsóként a haldokló Pablóval. Mindenkit megrendít a halála.

107.rész
Don Chema bevallja Belindának, hogy ö valójában nem Valeria lánya, és az igazi apja nem Pablo, hanem ö, Don Chema. Ismael és Nana viszonyában gondokat okoz az a tény, hogy Nana fia megölte Ismael szeretett unokaöccsét. Nana úgy gondolja, már semmi se lesz a régi közöttük, ezért visszamegy Lulu egykori házába. Mauro próbálja visszalopni magát Alejandro szívébe, de a fiú nagyon elutasító.

108.rész
Valeria találkozik Jorgéval, és ad neki némi pénzt. Don Chema meglátogatja Elvirát a szállodában, hogy arra kényszerítse, hagyja el a várost. Azzal zsarolja, hogy meggyilkolja a családját az unokájával, Vivi lányával együtt. Belinda nagyon meglepödik, amikor megtudja, hogy Pablo mindenét Ismaelre hagyta.

109.rész
Valeria aggódik Belinda miatt, hiszen épp a szeme láttára rabolta el és tuszkolta egy kocsiba két férfi. Don Chema megrendezte Belinda elrablását, hogy ezzel zsarolja lányát, ám Valeria átlát a szitán. Horacio azzal zsarolja Vivit, hogy feljelenti az apját, ha nem tér vissza vele Mexikóba. Javier munkát ad Maurónak, de a fiúnak nemigen tetszik az ajánlat.

110.rész
Francisco szeretne egy új, nyugodt életet kezdeni Valeriával, mert unja már a folytonos háborúzást Chemával, de Valeria hallani sem akar arról, hogy elhagyja a várost. Mindenáron meg akar fizetni apjának mindazért, amit az anyja ellen tett. Valeriára nem hat Belinda színjátéka, azonnal rájön, hogy apjával a bolondját járatják vele.

111.rész
Belinda hiába próbálkozik azzal, hogy Chema arra készül, hogy levágja az ujját meg a fülét, Valeriára nem hat a színjáték. Úgy dönt, hogy feljelentést tesz apja ellen a rendörségen. Vivi nagyon kiborul, mert úgy véli, don Chema bosszúból bántani fogja Andreát. Alejandro örül, hogy Ismaeltöl visszavásárolhatja a birtokot. Don Chema Mexikóba utazik.

112.rész
A klinika postán küldi ki Pablónak az Andresen elvégzett DNS-teszt eredményét. Ismael a levél felbontásakor döbbenten látja, hogy Andres apja Pablo volt. Mauro bocsánatot kér Andrestöl a korábbi viselkedése miatt, és megpróbál közelebb kerülni hozzá. Nana és Ismael elújságolják Valeriának a hírt, akit felvillanyoz annak esélye, hogy talán nem is Belinda a gyereke, hanem Andres.

113.rész
Don Chema és Belinda visszatér a birtokra. Valeria nem tudja, hogy az ügyvéd, aki elött apja mindent átíratott az ö nevére, meghamisította a papírokat. Andres izgatott, mert nagyon szeretné, ha kiderülne, hogy Valeria az anyja, de Alejandro óvatosságra inti, míg nincs meg a vizsgálat eredménye. Jorge nem tud tovább távol lenni Marciától, és beoson a kórházba.

114.rész
Valeriával telefonon közlik a vizsgálat eredményét. Határtalanul boldog, amikor kiderül, hogy ö Andres édesanyja. A fiú is majd kiugrik a böréböl örömében. Belinda követeli Valeriától, hogy utasítsa Ismaelt, adjon neki Pablo pénzéböl. Valeria közli vele, hogy a továbbiakban egyáltalán nem érdekli a sorsa. Don Chemát bosszantja, hogy Valeria megtudta az igazat.

115.rész
Beto elmeséli Franciscónak, hogy úgy véli, Andres meleg. Miguel közli Marciával, hogy udvarolni kezdett dona Zoraidának. Valeria nagyon boldog, amikor Andres anyának szólítja. Valeria megdöbben, amikor ügyvédjét Don Elias társaságában látja. Világos számára, hogy az ügyvédek kicserélték a nyilatkozatot. Valeria esküszik, hogy mindent elkövet azért, hogy apját végre börtönben lássa.

116.rész
Marcia azt képzeli, hogy visszaköltözhet a Contreras birtokra, de Valeria végül megfutamítja. Belinda felajánlja Lornának, hogy visszaköltözhet hozzájuk. A lány az egyetlen társasága, miután barátai elfordultak töle. Miguel jelentkezik Alejandrónál Zoraida ajánlásával, de a fiúnak semmi kedve felvenni a rossz hírö munkavezetöt. Marcia elhatározza, hogy behálózza egy birtok tulajdonosát, Agustin Arismendit.

117.rész
Chema azt mondja Nanának, hogy amennyiben Jorge megkeresi, segíteni fog neki. Belinda Fernandóról álmodozik. Fernando pedig összefut Valeriával egy étteremben, ám azonnal össze is szólalkoznak, miután Fernando udvarolni próbál a lánynak. Nana és Ismael kapcsolatán sokat ront, hogy az asszony tartja a kapcsolatot Jorgéval, aki meggyilkolta Pablót.

118.rész
Valeria tombol, amiért elveszítette a pert apjával szemben, de megeszküszik, hogy nem adja fel a harcot. Marcia New Yorkba utazik, hogy Agustin Arismendi közelébe férközzön, és elcsábíthassa. Gabriela hirtelen rosszul lesz, mindenki aggódik a baba miatt. Az orvosok ágynyugalmat írnak elö neki a szülésig. Marcia megtalálja legújabb áldozatát.

119.rész
Chema úgy gondolja, jobb, ha egy ideig nem provokálja Valeriát, és Belindát is önmérsékletre kéri. Betonak tetszik Daniela, igyekszik egyre több idöt tölteni vele. Marcia mindent bevet, hogy behálózza Arismendit, de az idös úr nem olyan naiv, mint Gustavo volt. Miguel viszonyt folytat dona Zoraidával. Valeria arra kéri Nanát, ne higgyen el semmit az apjának


120.rész
Chema megpróbálja behízelegni magát Andresnél, de a fiú egyáltalán nem ostoba. Arismendi megkéri Fernandót, hogy nézzen ki a birtokra, hogy minden rendben legyen, mire megérkezik. Valeria is épp akkor hajt kíváncsiságból az Arismendi birtokra. Mióta anyja naplójából kiderült, hogy Agustin az anyja szeretöje volt, többet szeretne megtudni róla.

121.rész
Amikor Valeria kilátogat az Arismendi birtokra, összefut Fernandóval. Kettejük között elsö perctöl fogva izzik a levegö. Valeria nehezen viseli a tolakodó férfit, akit lenyögöz a lány határozottsága. Lorna kelletlenül ugyan, de don Chema szeretöje lesz abban a reményben, hogy az öregember megszerzi neki a letelepedéshez szükséges papírokat. Jorge semmiképp nem akarja feladni magát a rendörségen. Belinda ráveszi Fernandót, hogy vigye el szórakozni.

122.rész
Alejandro szeretné, ha Andres hozzá költözne, de a fiú elöbb megvárná Valeria és Francisco esküvöjét. Alex és Daniela nagyon aggódnak látva, hogy az anyjuk bolondul Miguelért. Mindketten tudják, hogy a gátlástalan munkavezetöt csak Zoraida pénze érdekli. Anyja naplóját olasva Valeria rájön, hogy az apja nem Don Chema, hanem Agustin Arismendi.

123.rész
Laura, Francisco halottnak hitt felesége, magához tér a kómából. Mercedes, Francisco anyósa, azért hazudta azt, hogy lánya meghalt, hogy Francisco és Beto új életet kezdhessenek, és megszabadítsa öket a szörnyö tehertöl. Arismendi közli Fernandóval, hogy hamarosan visszatér a birtokra. Marcia mindent elkövet, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel Agustin elött Valeriát.

124.rész
Az esküvö elött álló Franciscót teljesen letaglózza a hír, miszerint halottnak hitt felesége életben van, és magához tért. Beto a hír hallatán máris indulni szeretne édesanyjához. Belinda megpróbálja lejáratni Valeriát Fernando elött, hogy a fiú pénzéhes nöként tüntesse fel majd nagybátyja elött. Marcia álma valóra válik, amikor Agustin felveti a házasság lehetöségét.

125.rész
Valeria nagyon szenved, amikor megtudja, hogy Laura életben van, hiszen Francisco önhibáján kívül még házas, ezért nem veheti feleségül. Érzi, hogy a kötelék a férfi és Laura között erösebbnek bizonyul majd a szerelmüknél. Chema azt ígéri Jorgénak, hogy ügyvédje, Elias, majd kitalál valamit, hogy segítsen rajta, és megengedi, hogy a birtokon maradjon. Marcia igent mond Agustinnak.

126.rész
Beto már alig várja, hogy találkozhasson az édesanyjával. Francisco szenved, mert tudja, Laura mellett a helye, de közben fülig szerelmes Valeriába. Fernando felkeresi Valeriát, hogy tisztázza vele mindazt, amit Belinda mondott neki róla. Don Agustin közli Marciával, hogy házassági szerzödést kell aláírniuk, mielött feleségül venné.

127.rész
Laura zokog a boldogságtól, amikor férjét és fiát meglátja. Mercedes feltett szándéka, hogy minden eszközzel távol tartja Valeriát Franciscotól. Alejandro azt tanácsolja Andresnek, vigye el Valeriát nyaralni valahová, hogy kiheverje a gyors szakítást Franciscóval. Fernando megbízza Rault, hogy tudjon meg mindent Valeria San Romanról.

128.rész
Marcia pénzéhes nönek állítja be Valeriát, és mindent elkövet annak érdekében, hogy Agustin ne akarjon találkozni vele. Belinda megsértödik, amikor Fernando elutasítja, és egyre jobban gyölöli Valeriát, mert érzi, hogy az orvosnak ö jobban tetszik. Mercedes örül, hogy a gyógytornász vállalja, hogy elkíséri öket a birtokra.

129.rész
Az orvos közli Franciscóval, hogy Laura hamarosan elhagyhatja a kórházat. Francisco nem örül annak, hogy Mercedes is a birtokra költözik majd. Zoraida azt szeretné, ha társulnának Franciscóval, de Alejandro nincs meggyözödve erröl. Daniela s fivére attól félnek, Miguel elcsavarja az anyjuk fejét.

130.rész
Fernando folyton Valeria nyakára jár, de a lány azt állítja, hogy nem tetszik neki a férfi. Francisco belemegy abba, hogy Javier végre kizizesse az óriási összeget, amit don Chema kért a társulásból való kilépésért, így örökre megszabadulnak töle. Mercedes mindent elkövet, hogy Laura magabiztosabb legyen. Semmiképp se szeretné, ha Valeria elhódítaná a lányától Franciscót.

 

folyt köv.

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A történet melyik cselekménye a legérdekesebb?
Valeria és Francisco szerelme
Marcia cselszövései
Chema nagypapi kegyetlenségei
Belinda és Roberto szerelme
Mauro érzelmi zsarolása Alexel és Daniela